joi, 9 decembrie 2010

Lacrima de foc

Iclin dureri si tragediei....numeri zilele,noptile....te intrebri care e rostul, nimic nu merge cum vrei, simti ca nimeni nu este de acord cu tine, fiecare privire straina iti ofera mila si detasare emotionala, simti singuratatea cum te cuprinde si simti cum cei  din jur nu se ofera sa iti acorde un pic din caldura lor, te compari asemeni unui boschetar, unui orfan, cersator...te intrebi daca si ei gandesc la fel, uneori simti ca si lor le e mai bine,...vrei schimbare, o vrei acum, in clipa asta!....dupacea prinzi un pic de curaj dupa care iar decazi si iar decazi, ingerul tzie slab, plange inaintea ta, umarul tzie ud de lacrimile sale calde, te enervezi pe el ca nu te poate ajuta, dai vina pe el si pe Dumnezeu, ii vezi ca potentiali inamici, dupaceea te ia mila si regretul, dupa care plangi si iar plangi,te gandesti la sinucidere, dar nu ai curajul si esti trist, te intrebi cand va fi bine, te intrebi daca mai ai lacrimi, atat de multe ai varsat,...dai vina pe parinti, pe prieteni, pe iubita, iar daca ei nu sunt atunci dai vina pe viata si pe Dumnezeu,caci il vezi crud,si iar plangi si plangi pana cand lacrimile tale se prefac in foc si le simti caldura, aceea caldura care iti aminteste de clipele frumoase si plangi in continuare pana cand amintirile neplacute dispar iar cele frumoase iti tresar tot mai mult...si strigi, tot strigi pana cand simti ca cedezi si atunci cand cedezi te intrebi la ce anume cedezi.....si afli ca ai cedat dureri si tragediei,care te asteapta sa le alimentezi,...

Asculta ce iti spun....inca mai poti lupta si cand totul pare lipsit de sens, mai ai ceva...ceva unic, mai ai viata, mai ai un scop nebanuit,...lupta si iar lupta pana cand lacrimile de foc vor ramane doar amintiri si atat, invinge si nu vei regreta, soarta iti zambeste atunci cand te astepti mai putin....Fruntea Sus!Maine e o noua zi.......

8 comentarii:

  1. Maine e o noua zi ..... in care sa plagi iar si sa dai air vina pe prieteni , epe parinti , pe iubita sau pe Dumnezeu si sa continui sa plangi ...
    Ceva unic , mai ai viata .... unic , da o ai tu si restul planetei
    Scop nebanuit ...e cel care te impinge la esec pentru ca iti dai seama ca nu o sa il atingi niciodata

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu.. stiu:)
    draguta postare. imi place. prima parte suna a trecut iar ultima a prezent/viitor:P
    keep up the good work;)

    'maine e o noua zi...'

    RăspundețiȘtergere
  3. depinde din ce perspectiva vedem viata, ea poate sa fie:
    * a viata pe care o au si altii. aceasta perspectiva nu iti da putere si incredere in fortel tale si intr-un 'maine' mai bun.
    in schimb
    * daca privesti viata ca pe ceva unic, te simti automat special si cu o menire pe lumea asta. si la o privire mai atenta vei realiza ca asa si e: a trait cineva exact aceleasi experiente in exact aceeasi ordine? le-a trait cu aceleasi sentimente? sunt oameni care fac fata foarte bine unor situatii dificile si altii care se lasa distrusi de probleme. cert e ca, desi toti facem parte din aceasta rasa mare numita 'oameni' toti reactionam altfel in unele situatii, percepem altfel unele lucruri si clar nu exista inca o persoana care sa iti semene 100%
    scopuri neatinse...
    am avut multe scopuri cum ar fi sa iau doar note de 10 la scoala, sa fiu buna cu toata lumea etc
    dar, am realizat ca pot la fel de bine sa iau un 9, un 8 si totusi sa invat pentru urmatoarea lucrare si sa imi iasa media dorita. trebuie sa trecem si prin unele esecuri ca sa ne deschidem ochii, sa vedem toate posibilitatile.
    da, maine e o noua zi in care sa inveti ca pentru ceva ce s-a intamplat nu are rost sa versi lacrimi, chiar daca doare si e greu la inceput, toti realizam ca am exagerat la un moment dat cu asta, deoarece ne simtim atat de nedreptatiti si neintelesi.
    viata e frumoasa si merita traita. mai mult de atat, merita sa invatam cum sa o traim. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si apare acea persoana necunoscuta (mie, cel ptuin) pana acum care explica pe intelesul tuturor scenele cheie din postare:P
    frumos spus... imi place ce ai scris, draga Nichol.

    ma bucur ca, incet incet, intri si tu printre noi. si ca mai citesc o parere oarecum diferita de ce am vazut pana acum.
    imi place felul in care vezi tu lucrurile si din cauza asta ma bucur pentru Axy:)

    asa.... e ok sa privesti totul ca si cum ar fi prima data cand vezi acel lucru si sa te miri, sa te bucuri de fiecare data, sa ti se para unic, sa stii ca esti unic, esti special!
    dar toate astea depind in totalitate de tine, ca persoana si de ce parere ai tu despre tine.
    de exemplu mie imi place cand mi se spune ca sunt ciudat :P . pentru mine, 'ciudat' inseamna altfel, altfel inseamna diferit, diferit inseamna special... intr-un fel, unic! deci, sunt un ciudat! :))

    te mai asteptam cu pareri pertinente pe aici;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Tzitzu:Uuuu....Imi place ce ai scris tzitzu...Grait ca o adevarata filosoafa:))...pe bune,chiar imi place ce ai scris.
    Gandhi:Ai raspuns foarte frumos la comurii,apreciez:)

    RăspundețiȘtergere
  6. pai daca ar fi sa zic ceva legat de ce ati scris voi cred ca cel mai bine as spune prin versurile din melodia Firework :

    "You don't have to feel like a waste of space
    You're original, cannot be replaced
    If you only knew what the future holds
    After a hurricane comes a rainbow
    Maybe you're reason why all the doors are closed
    So you can open one that leads you to the perfect road"

    Si cred ca am zis totul cu asta ... app imi place cum ai comentat Nichol :D:D

    RăspundețiȘtergere
  7. merci;)

    acum inteleg de ce asculti melodia aia de atata vreme, Luci:)) tre sa o scot si yo;)

    RăspundețiȘtergere
  8. ma bucur foarte mult ca va place ce am scris ;;)

    si mie imi place melodia lui Katy Perry.
    cu versurile de la melodia aceasta, chiar ai spus tot. iti da acel plus de care ai nevoie cand simti ca nu poti mai departe.

    RăspundețiȘtergere