miercuri, 1 decembrie 2010

Zodia Leu

Nativul din zodia Leu este încrezator în propriile forte, mândru, generos; stie sa îsi reprezinte interesele, îi place sa atraga atentia, poate fi condescendent. Nativul Leu este constient de propria valoare si este mereu preocupat ca meritele sa-i fie recunoscute în mod corespunzator si sa iasa în evidenta. Are o mare nevoie de respect. Este ambitios si creativ. Stie sa îsi creeze aparitii de efect. Vrea sa fie "vioara întâi", îsi organizeaza succesul, cauta prestigiul social. Este drept si marinimos. 

Uneori, nativul din zodia Leu poate parea arogant. Amorul propriu si auto-admiratia îl pot costa simpatia celor din jur. Îi plac aparitiile teatrale, iar în familie tinde sa adopte rolul de stapân. Sentimentele sale puternice îl pot duce la speculatii si aventura. Poate fi egoist. 

Sanatate : Vitalitatea nativului Leu este remarcabila; totusi, este sensibil la stres, care îi poate provoca tulburari cardiace. Este predispus la afectiuni ale sângelui, ale maduvei osoase si ale încheieturilor. Insuccesele îi pot afecta sanatatea.


Mi-ar placea daca atzi pune si voi ceva despre zodia voastra.Sa ne cunoastem mai bine,pt ca eu personal sunt 80% tot ce ii scris acolo.:)App am putea sa vedem daca suntem compatibili sau nu.

10 comentarii:

  1. Zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta VENUS, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica.
    Individul are mare nevoie sa fie in compania
    celorlalti si sa fie de ajutor. Numai societatea si viata sociala il fac sa se simta implinit. Poate deveni o persoana populara in mediul sau social.
    Stie sa asculte omul din fata sa, de aceea ar putea avea succes in domenii legate de lucrul/contactul cu publicul.
    Poate fi un bun arbitru in situatii conflictuale, de aceea ar avea succes in domenii juridice. Artele sunt de asemenea un domeniu favorit, de aceea ar putea avea interese deosebite pentru dans, viata mondena, arte frumoase. Mai are de invatat inca lectia cooperarii cu ceilalti, fiind inca un capitol deficitar., fara a mai incerca sa-si impuna in permanenta parerile. Chiar daca nu ii convine ceva, arata un zambet pe figura de parca totul ar fi perfect.
    Poate fi de asemenea atras de domenii artistice, de tot ce e legat de lux, placeri, petreceri, mondenitati, culoare, moda, frumusete, muzica, dans. In cuplu, are marele talent de a face compromisuri, de aceea poate fi un partener de viata
    foarte tolerant. Ii place sa iubeasca si sa fie iubit, astfel incat casatoria este unul din scopurile de baza ale unei Balante. E putin lenes, dar numai din nevoia sa de liniste si armonie. Poate media cu succes conflicte sau neintelegeri, gasind intotdeauna cheia unei reconcileri intre doua parti adverse.
    Calitati: Echilibru, justete, dreptate, cinste, adevar, armonie, alegere, sociabilitate, diplomatie, amabilitate, politete, arbitraj, cooperare, conciliere, asociere, uniune, colaborare, echitate, tact, intelegere, ascultare, optimism, dorinta de casatorie, estetism, pace, seductie, frumusete, tandrete, senzualitate, arta, gust, placere, blandete, bunatate, calm, obiectivitate, impartialitate, prietenie, toleranta, romantism, iubire, gratie, altruism, sensibilitate la nevoile altora.
    Defecte: Ezitare, nehotarare, inconstanta, nerabdare, indecizie.

    motto-ul zodiei: "Imi deschid inima
    , impartasesc experiente agreabile cu altul si tin seama de nevoile lui, fara a deveni dependent de el."

    astea le-am luat de pe Acviaria.com

    RăspundețiȘtergere
  2. asa. cu Leul scrie ca sunt compatibil 80%
    si verbul caracteristic e: a echilibra:)) :X

    RăspundețiȘtergere
  3. aaa am uitat:))) despre BALANTA e vorba:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Pff ...zodiacul care am sa il postezez ma resprezinta 100% , desi pare funny nu e chiar asa :)) ... si problema e ca o sa ma cunosteti prea bine daca il cititi ...dar ce mama naibi , sunt Sagetator si nu imi pasa :)) =))... ENJOY

    SAGETATOR (22 noiembrie-21 decembrie)
    Simbol: arcasul/centaurul. Sagatatorul este vanatorul zodiacului. Vanator de chilipiruri si pradator sexual. Jumatate animal de prada. Jumatate om. Pe de-a-ntregul salbatic
    Element: focul. Focul Arcasului e o vatra cu taciuni arzand mocnit. Caldura lui pare placuta si binevenita, dar du-te prea aproape si scanteile care sar s-ar putea sa te arda destul de tare. Oricine este binevenit sa se incalzeasca langa Sagetator
    Calitate: mutabil. Are o atitudine de usa batanta fata de viata. Usa de la dormitor. Sagetatorul nu a intalnit vreo persoana cu care sa nu vrea sa se culce
    Guvernator: Jupiter. Zeul Dincolo de cele mai indraznete vise. De o franchete brutala. Vesnic neindemanatic. Zeul jovialitatii excesive si neavenite
    Activitate preferata: sa deschida gura inainte sa gandeasca
    Carte preferata: Filosofia la minut
    Model in viata: Goofy
    Idol romantic: omul invizibil
    Slujba visurilor: senatorul care tine mereu discursuri
    Prima intalnire ideala: sa filosofeze la un pahar de vin, dupa care o partida rapida in masina, apoi sa il abandoneze pe celalalt pentru individul/a beton pe care a vazut-o prin geamul masinii in timp ce si-o tragea
    Fraza cheie: Ce am facut?!
    Fraza de agatat: Autobuzul asta merge la Arad?
    Zona erogena: soldurile. Isi pastreaza pe dulap trofeul neoficial pentru dat din fund din tinerete, langa braul pe care il poarta acum
    Stil romantic: inexistent
    Ciudatenie sexuala: eu, Tarzan, tu, Jane valabil pentru amandoua sexele

    - un tantalau de mare clasa, cu gura cat o sura si lipsit de orice fel de tact, care galopeaza prin viata cu un picior prins intr-o galeata in timp ce debiteaza enormitati
    - nu are stare si are o personalitate extravaganta
    - crede ca stie tot, de aia isi petrece viata incercand sa ii educe pe ceilalati
    - nu e subtil. E recunoscut pentru hahaielile isterice si zambetele de maimutoi
    - la un centimetru sub privirea vesnic vesela zace o megatona de furie reprimata. Este cel mai bun ucigas din zodiac. Rabufneste cand te astepti mai putin si cu mare violenta, dar nu prea des. Nu e violent fizic. Mai degraba iti face casa bucatele si varsa epitete deloc placute la adresa neamului tau
    - e pasional, nu stabil. O sa alerge dupa orice ii incanta la un moment dat
    - are sindromul iarba e mai verde in curtea vecinului. O sa renunte la planuri de perspectiva pentru senzatii pe termen scurt
    - daca te certi, o sa iti serveasca o predica de-o sa iti dea sangele pe urechi. Daca incerci sa iti argumentezi punctul de vedere, nu o sa ai cu cine, ca deja au intins-o

    Vreau parere legate de astat :))

    RăspundețiȘtergere
  5. si nu stiu cat de compatibil sunt cu voi in procente ca nu am gasit niciunde :)) dar stiu in cuvinte :))

    Sagetator cu Leu! Focul în totalitatea manifestarii sale!

    Greu de crezut, dar asa este! Sagetatorul vrea sa acumuleze totul, Leul vrea sa risipeasca totul! Sagetatorul se exprima mereu pe el însusi, Leul cauta totul pentru el însusi! Leul îsi impune propria regalitate, Sagetatorul urmareste o regalitate metafizica sau spirituala, atunci când depaseste limita unui univers mental mai elevat decat al semnelor de Aer (preocupate mai degraba de chestiuni terne, livresti).

    Sagetator si Balanta: câta poezie si câta perspectiva!

    agetatorul si Balanta traiesc viata din plin, fara înversunarea semnelor cardinale si fara atasamanetul semnelor fixe, simtindu-se întotdeauna niste personaje de roman sau de seriale de televiziune.

    Rafinati, boemi, filosofi, artisti, Sagetatorul si Balanta se ajuta reciproc , tocmai pentru ca, neobisnuiti fiind, traiesc aceasta certitudine cu un superb sentiment al firescului.

    Tare :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  6. super tare:)),la cristi mi-a placut mult ce a spus cu inteligenta,amabilitate,dreptate,armonie.
    luci:vanatorul zodiacului,Caldura lui pare placuta si binevenita, dar du-te prea aproape si scanteile care sar s-ar putea sa te arda destul de tare.

    RăspundețiȘtergere
  7. zodia gemeni, vesnicii copii, adolescentii zodiacului, schimbatori, ba veseli, ba tristi. cert ii ca daca ai ajuns la inima unui nativ din zodia gemeni te va pretui si se va deschide fata de tine.

    Nativul Gemeni este sensibil, energic, comunicativ, iubeste schimbarile; este sociabil, dar adesea indecis. Un nativ Gemeni este mobil, se adapteaza usor, este curios, interesat de multe lucruri, este mediatorul înnascut. Este sociabil si cauta permanent latura vesela a vietii. Bunatatea, talentul diplomatic si negustoresc si usurinta în exprimare îi permit sa abordeze cu succes multe domenii. Nativului Gemeni i se poate reprosa orice în afara faptului ca ar fi plicticos. Activ si creativ, el cauta fascinantul si neobisnuitul.

    Daca interesele de moment sunt prea puternice, atunci nativul Gemeni se orienteaza dupa cum bate vântul. Un nativ din Gemeni fuge dupa doi iepuri si îsi schimba comportamentul în functie de starea de spirit. Din acest motiv, e nehotarât si instabil, nu e întotdeauna ordonat si statornic în viata. Defectele cele mai frecvente ale nativului din zodia Gemeni sunt agitatia, lipsa concentrarii, motivate de temperamentul sanguin.

    Compatibilitate cu zodia Leu....sa vedem:

    Gemenii ar putea considera maniera de exprimare a Leului foarte interesanta si plina de farmec. Gemenii cauta un partener care sa fie inteligent, amuzant, un bun amic si distractiv.
    Leul vrea sa ii mentina pe Gemeni tot timpul curiosi. Gemenii gasesc tot timpul cuvantul potrivit, care sa il faca pe Leu sa zambeasca.
    Aceasta combinatie se potriveste bine, dar ocazional pot sa apara diferente. Leul este fixat pe calea lui, in timp ce Gemenii sunt mai schimbatori si adaptabili.
    Leul are nevoie de un partener care sa se dea in spectacol. Cand este puternic atras de cineva, Leul se lasa usor purtat de val.
    Impreuna veti avea o combinatie de incredere de sine si inteligenta, incluzand exprimarea tuturor ideilor cu un fler artistic.
    Mentineti deschise liniile comunicarii si totul va merge frumos.

    RăspundețiȘtergere
  8. nativul din zodia scorpion este hotarat,rafinat,tainic,curios si razbunator.Poate fascina datorita caracterului sau puternic cu atat mai mult cu cat are si ceva misterios in el.Vointa si dorinta de a-si impune individualitatea,instinctul de conservare,tenacitatea si perseverenta,un mod de a gandi si de a actiona puternic marcat de sentimente-sunt alte caracteristici foarte pronuntate ale nativului Scorpion carora li se adauga o buna cunoastere si coenstizare a obiectivelor,mandria si respectul fata de sine.Nativul Scorpion poate imbratisa cu succes cariera de cercetator sau psiholog.Pt el moartea si invierea nu sunt simple figuri de stil.Cunoaste atat culmile cat si abisurile existentei.Deoarece este permanent sub tensiune nativul Scorpion poate cadea usor in extreme.Poate fi viclean,razbunator,incapatanat si extrem de gelos.Cu zodia Leu are compatibilitate foarte buna pe plan profesional.

    RăspundețiȘtergere